...
Accounting firm Solna

Redovisningsbyrå Solna

Redovisningsbyrå Solna. Är du småföretagare i Solna och tycker att det skulle kännas tryggt att jobba med en lokal redovisningsbyrå, även om du gärna jobbar digitalt och egentligen skulle kunna samarbeta med vilken redovisningsbyrå som helst i Sverige? Vi på Lilla Ekonomibyrån har vårt kontor bredvid Vasalundshallen, två minuters gångväg från Mall of Scandinavia. Vi jobbar digitalt och erbjuder redovisningstjänster till kunder från hela Sverige, men det är alltid extra roligt med kunder från Solna.

Location Map

Om du bor i Solna och funderar på att starta företag, kontakta oss så erbjuder vi dig att komma förbi på vårt kontor för kostnadsfri rådgivning om din plan att starta företag.

Vad är det som gör oss annorlunda förutom att vi finns i Solna?

  • Vi ligger långt ner i lågprissegmentet för redovisningstjänster. Detta beror inte på att vi är oerfarna eller att vi erbjuder en lågkvalitativ tjänst, utan på att vi är innovativa och har låga kostnader för våra kunder som vårt främsta mål.
  • Vi har en 100 % transparent prismodell där du betalar ett månadsarvode. Vi debiterar inte per timme eller döljer hur vi beräknar våra avgifter. Alla våra kunder erbjuds samma prismodell.
  • Vi erbjuder en mycket smidig och enkel process för våra kunder. Vi utvecklar egna verktyg och applikationer med målet att göra processerna så enkla och användarvänliga som möjligt. Våra kunder ska inte behöva någon erfarenhet eller kunskap om bokföring alls för att använda våra tjänster. Den arbetsinsats som krävs från våra kunder vill vi också skall vara minimal.
  • Du kommer inte att delegeras till en junior redovisningskonsult som kanske fortfarande håller på att lära sig hantverket och som kanske tar semester och inte svarar på mejl på fem veckor. Din kontaktperson kommer att vara en delägare i företaget som svarar på mejl nästan alla dagar på året. Vanligtvis får du svar samma dag, om inte samma timme.
  • Vi är mycket tekniskt kunniga. Vi har flera utvecklare i teamet och vi utvecklar våra egna verktyg. Vi kan hjälpa dig att automatisera specifika delar av dina processer som är repetitiva.

Det finns stora effektiviseringsmöjligheter med att samarbeta med en redovisningsbyrå som har ett digitalt arbetssätt i framkant. Det innebär att det inte alltid är så lätt att välja redovisningsbyrå för de småföretagare som känner en trygghet med att jobba med en lokal redovisningsbyrå som man kan träffa fysiskt vid behov. Om du är företagare i Solna så kan du med oss både hitta en partner i framkant av den digitalisering som sker i redovisningsbranschen samt behålla den trygghet som kan upplevas av ett lokalt samarbete. Kontakta oss så berättar vi mer.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen