...

Priser och arvoden

Hur mycket kostar det? Detta är en av de vanligaste frågorna vi hör. En del av er frågar för att ni vill veta om ni har råd med våra tjänster. Några av er funderar på att byta till oss från en befintlig redovisningslösning och vill veta hur mycket pengar ni kan spara. Andra frågar för att de har dåliga tidigare erfarenheter av höga, och ofta oväntade och ej transparenta, avgifter och verkligen vill veta vad de kan förvänta sig.

Lilla Ekonomibyrån debiterar vanligtvis inte per timme. Vi debiterar dig en månadsavgift baserat på en 100 % transparent prismodell som är densamma för alla våra kunder. Ditt arvode beräknas på faktorer såsom antal fakturor att bokföra, antal anställda som behöver lönebesked, hur ofta moms deklareras, komplexiteten av ditt företags balansräkning etc. Siffrorna som används är uppskattningar baserade på siffror från tidigare år eller en prognos för det första året om företaget är nyetablerat. Månadsavgiften är densamma varje månad på året och revideras i slutet av året eller i händelse av att prognoserna för året visar sig vara felaktiga.

Exempel på prisscenarier:

Scenario 1

Enskild firma

100 verifikationer att bokföra per år

Kvartalsmoms

 

Pris: 390 kr/mån
Scenario 2

Aktiebolag

100 verifikationer att bokföra per år

Kvartalsmoms

Arbetsgivardeklaration

Pris: 530 kr/mån
Scenario 3

Aktiebolag

400 verifikationer att bokföra per år

Kvartalsmoms

Arbetsgivardeklaration

Löneadministration 2 anställda

 

Pris: 1600 kr/mån
Scenario 4

Aktiebolag

800 verifikationer att bokföra per år

Månadsmoms

Arbetsgivardeklaration

Löneadministration 5 anställda

Tjänst för leverantörsbetalningar

Pris: 3320 kr/mån

Månadsavgiften för alla scenarier inkluderar vad som anges för scenariot, årsbokslut, årsredovisning, inkomstdeklaration och löpande rådgivning relaterad till de tillhandahållna tjänsterna. Eftersom du inte betalar oss per timme vet du alltid exakt vad du betalar för.

Besök vår Få offert-sida för att få en skarp offert baserad på dina behov.

Prisrevidering

För att ge ett exempel. Om du har erbjudits ett avtal som det i scenario 1, och i slutet av året slutar det faktiska antalet verifikationer att bokföra på 140 istället för de 100 som anges i kontraktet. Då debiteras du för ytterligare 40 verifikationer, och ett nytt avtal för nästa år med en reviderad uppskattning av antal verifikationer upprättas. Uppskattningen av de tjänsterdu behöver vi utför tillsammans med dig.

    Ställ en fråga
    Rulla till toppen